Användarbetyg: 0 / 5

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv

guns sid 1Behöver du jaktrelaterad information ska du kunna hitta det mesta här. Saknar du information och vill lägga till något går det bra att skicka informationen genom att klicka här.

Strävan efter att sköta jakt och däromkring förenliga aktiviteter på ett korrekt sätt gör att vi vid frågor alltid kommer att hänvisa till i första hand lagstadga information, därefter till Svenska Jägareförbundet.

Vi kommer även att testa produkter som är relaterade till vårt intresse, exempelvis elektronisk utrustning, skyddsvästar till hundar, kläder och annan jaktutrustning.

Vi vill gärna bredda utbudet på Jaktkompis.se, därför sökes personer med intresse för fågelhundar och appoering med allt vad som berör det ämnet.

Senaste artiklar

2017-08 Pannlampor

Pannlampor är en djungel och idag finns många dugliga pannlampor på marknaden. Vi har testat i flera olika prisklasser från 150 kr till nära 7000 kr och ska försöka reda ut vilka positiva och negativa egenskaper de har. Våra bedömningar görs utifrån vad produkten kostar till vad tillverkaren anger.

Läs mer...

Utfodring av älg visa på minskade viltskador

Det debatteras om regeringens förslag om att förbjuda eller begränsa utfodring av vilt, jägarna hävdar med all rätt att det kan bli problem på olika sätt.

Läs mer...

2016-08 Lockpipor

Vi är i full gång att testa lockpipor på räv.

Läs mer...

2016-08-10 Skjutstöd

I vimlet av skjutstöd, bi-pods och allt vad det kallas försöker vi göra en kort utvärdering av olika typer av skjutstöd.

Läs mer...

2015-09 Dogtech euro skyddsväst

Dogtech skyddsväst till hund

Läs mer...

Användarbetyg: 0 / 5

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv

En god relation med sin hund önskar sig många, bra grundlydnad förenklar vardagen med livliga hundar. Svenska Jägareförbundet har tagit fram en filosofi för god relation med hunden, kallad "Fyra lätta steg". Fyra lätta steg kan i stort sett alltid ligga till grund för god relation med sin hund.

De fyra lätta stegen

  • Följ mig
  • Lek
  • Viktigt ord
  • Hantering

Vill du gå en jakthundskurs hos någon av Svenska Jägareförbundets jakthundsinstruktörer kan du söka på www.jagareforbundet.se

Nedan finns en del av de jakthundsinstruktörer som är utbildade under Svenska Jägareförbundet. 

Du kan även hitta olika hundinstruktörer och kurser på länkarna nedan.

Vill du som hundinstruktör stå med i listan?

Hittar du något som inte stämmer?

Användarbetyg: 0 / 5

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv

Vi har under en kort period haft problem med meddelandefunktionen på sidan, anledningen var att en uppdatering inte var färdigställd av oss. Det går nu igen fint att skicka meddelande till oss från sidan. 

Underkategorier